PACHETE DISPONIBILE

PACHET VIP PERSONALIZAT

Evaluarea stării de sănătate într-o singură zi

Investigații special concepute pentru tine, într-o singură zi, la Spital Lotus.

Spital Lotus oferă un pachet de screening personalizat adresat persoanelor cu un program foarte încărcat. Prin acest pachet, se va efectua o evaluare amănunțită a stării dumneavoastră de sănătate, totul într-o singură zi și o singură locație, beneficiind de opinia unei echipe de medici multi-disciplinară.

Pachetul VIP PERSONALIZAT este un bilanţ complex de sănătate, adaptat vârstei şi nevoilor dumneavoastră, care se realizează într-o singură zi: consultații în mai multe specialități, analize medicale, investigații de radiologie și imagistică. Rapid, eficient, performant. Totul în cea mai avansată structură de sănătate de care poţi dispune în Ploiești.

Pachetul este conceput astfel încât nu mai este necesar să pierzi timp pe drum sau să te programezi de mai multe ori, în zile diferite. Totul este gândit pentru confortul tău – toate analizele și investigațiile se fac într-o singură zi.

Se adresează atât tinerilor cât și persoanelor în vârstă.

 

Când vrei o evaluare amănunțită a stării tale de sănătate și nu ai timp să aștepți pentru programările în zile diferite, când nu ai timp să faci drumuri între clinici, pentru diverse specialități, Spital Lotus îți oferă posiblitatea evaluării stării de sănătate într-o singură zi, într-o singură locație, creată pe nevoia pacientului.

 

Informații la telefon 0786.092.711 de luni-vineri între 08:00-16:00.

 

1 SINGURĂ ZI DE INVESTIGAȚII

  • Consultații, investigații și analize personalizate
  • Dosar medical complet
  • Concluzii și recomandări medicale

 

Avantajele pachetului VIP PERSONALIZAT:
  • personalizam pentru tine o combinație optimă de analize, consultații și investigații;
  • circuit medical rapid și simplu: evaluarea se realizează într-o singură zi, debutează cu internarea de zi, consultația la medicină internă, recoltarea probelor de laborator, apoi continuă printr-un traseu pre-programat la diversele specialități vizate în funcție de nevoia dumneavoastră;
 

Pachet vaccinare antigripală

Pachetul de vaccinare antigripală conține:

🛑 Vaccin antigripal
🛑 Consult în specialitatea medicină internă
🛑 Testare COVID PCR

Prețul pachetului este de 490 lei.

Programările se fac la numărul de telefon 0244.510.808.