Noutati

PACHET PERSONALIZAT VIP

PACHET VIP PERSONALIZAT

Evaluarea stării de sănătate într-o singură zi

Investigații special concepute pentru tine, într-o singură zi, la Spital Lotus.

Spital Lotus oferă un pachet de screening personalizat adresat persoanelor cu un program foarte încărcat. Prin acest pachet, se va efectua o evaluare amănunțită a stării dumneavoastră de sănătate, totul într-o singură zi și o singură locație, beneficiind de opinia unei echipe de medici multi-disciplinară.

Pachetul VIP PERSONALIZAT este un bilanţ complex de sănătate, adaptat vârstei şi nevoilor dumneavoastră, care se realizează într-o singură zi: consultații în mai multe specialități, analize medicale, investigații de radiologie și imagistică. Rapid, eficient, performant. Totul în cea mai avansată structură de sănătate de care poţi dispune în Ploiești.

Pachetul este conceput astfel încât nu mai este necesar să pierzi timp pe drum sau să te programezi de mai multe ori, în zile diferite. Totul este gândit pentru confortul tău – toate analizele și investigațiile se fac într-o singură zi.

Se adresează atât tinerilor cât și persoanelor în vârstă.

 

Când vrei o evaluare amănunțită a stării tale de sănătate și nu ai timp să aștepți pentru programările în zile diferite, când nu ai timp să faci drumuri între clinici, pentru diverse specialități, Spital Lotus îți oferă posiblitatea evaluării stării de sănătate într-o singură zi, într-o singură locație, creată pe nevoia pacientului.

 

Informații la telefon 0786.092.711 de luni-vineri între 08:00-16:00.

 

1 SINGURĂ ZI DE INVESTIGAȚII

  • Consultații, investigații și analize personalizate
  • Dosar medical complet
  • Concluzii și recomandări medicale

 

Avantajele pachetului VIP PERSONALIZAT:
  • personalizam pentru tine o combinație optimă de analize, consultații și investigații;
  • circuit medical rapid și simplu: evaluarea se realizează într-o singură zi, debutează cu internarea de zi, consultația la medicină internă, recoltarea probelor de laborator, apoi continuă printr-un traseu pre-programat la diversele specialități vizate în funcție de nevoia dumneavoastră;

PACHET VACCINARE ANTIGRIPALA

Pachetul de vaccinare antigripală conține:

🛑 Vaccin antigripal
🛑 Consult în specialitatea medicină internă
🛑 Testare COVID PCR

Prețul pachetului este de 490 lei.

Programările se fac la numărul de telefon 0244.510.808.

 

TESTARE PCR SARS-COV2 LA CERERE

Recoltarea testului se efectueaza la SPITAL LOTUS, pe baza de programare prealabila.

Testul este efectuat in laboratoarele Medlife pentru depistarea virusului SARS COV 2 si utilizează tehnologia NAAT (nucleic acid amplification technology), respectiv reverse transcription real time PCR (RT-PCR). Acest test pune in evidenta prezenta ARN viral la nivelul nazofaringelui; cu alte cuvinte, atesta prezenta virusului.

Pregatire:
Probele recoltate sunt exsudat nazofaringian si faringian iar prelevarea trebuie facuta dupa ce au trecut cel putin 4 ore de la toaleta cavitatii bucale sau ingestia de alimente si lichide.

Pret si termen rezultate:
Termenul estimativ de eliberare a rezultatelor este de 2 zile lucratoare de la receptia probei in laborator. Costul unui test este de 350 lei.

Solicita o programare la numarul de telefon 0244.510.808.

Pentru a scurta timpul de asteptare si triaj puteti descarca si completa aici DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE pentru prevenirea si combaterea infectiilor cu CORONAVIRUS.

DESCARCA DECLARATIA

MAMOGRAFIE DIGITALA

Mamografia este o examinare radiologica speciala a glandelor mamare, cu o daza scazuta de raxe X, si care nu prezinta din punct de vedere al iradierii nici un fel de risc pentru paciente. Medicii recomanda efectuarea primei mamografii la femeile cu varsta intre 35 si 40 de ani iar la femeile cu varsta peste 40 de ani, se recomanda efectuarea mamografiei anual, uneori chiar si mai frecvent daca exista antecedente familiale de cancer mamar.

Mamografia se efectueaza cu ajutorul unui aparat numit mamograf si implica comprimarea sânului pentru a obtine imaginile radiologice necesare pentru a putea depista o tumora în stadiu incipient, înainte ca primele semne si simptome sa apara. Este cea mai buna metoda radiologica disponibila astazi ce poate detecta cancerul de san.In faze incipiente, tratarea cu succes si sansele de supravietuire fiind extrem de crescute. Mamograful Mamograf D-TOMO reprezinta solutia perfecta pentru examinarea glandei mamare. Un aparat complex digital cu posibilitati largi de proceduri de screening pentru obtinerea unor imagini de inalta calitate.

Mamografia digitala cu tomosinteza (mamografia 3D) – un nou prag in identificarea precoce a cancerului de san

Tomosinteza sanului sau mamografia 3D este cea mai moderna tehnica de screening si de diagnostic al cancerului de san in stadii incipiente. Mamografia digitala cu tomosinteza (mamografia 3D) reprezinta tehnologia de varf in ceea ce priveste detectia leziunilor de la nivelul sanului, fiind, la acest moment, cea mai moderna tehnica de screening si de diagnostic a cancerului de san

Care sunt avantajele unei astfel de proceduri?

Aceasta procedura, prin obtinerea de imagini tridimensionale ale sanului, permite reducerea interferentei si a suprapunerilor de tesut, astfel incat putem evidentia mult mai usor leziunile canceroase, mai ales la femeile cu san dens, care prezinta un risc crescut (factori de risc de cancer mamar existenti in familie  sau cu antecedente personale  care favorizeaza aparitia bolii).