Despre noi

Spital Lotus isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, în conditii impecabile de siguranta si confort.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta mai multor ani pe piata serviciilor medicale private din Romania. Functionam din 2004 (Radiology Serv si General ClinMed), ne-am dezvoltat continuu in diverse puncte de lucru din Municipiul Ploiesti, prin investitia în echipamente performante si diversificarea serviciilor medicale oferite.

Aprecierea dumneavoastra, necesitatile pacientilor care ne-au trecut pragul, dorinta de dezvoltare au condus in 2012 la construirea unui nou edificiu care reprezinta un centru modern, civilizat, cald si primitor unde puteti gasi o gama larga de servicii medicale si o maternitate. Materialele, dotarile si tehnicile utilizate in Spitalul Lotus sunt in conformitate cu normele europene si sunt certificate EN ISO 13485.

Luptam pentru o lume medicala mai sigura si primitoare. Noi vedem rezolvari sigure în locul obstacolelor si credem intr-un sistem de sanatate corect si eficient. Aici veti gasi un echilibru între profesionalismul personalului si serviciile medicale prestate, toate acestea ducând la satisfacerea si rezolvarea problemelor de sanatate.

Lotus s-a nascut din dorinta de evolutie, din nevoia de a aduce un plus in sistemul medical ca si in intreaga noastra societate respectul fata de om si de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre noi.

Observam permanent nevoile pacientului, analizam , empatizam cu pacientii nostri si apoi actionam, in primul rand in interesul lor! Par cuvinte mari, dar de ce credeti ca facem acest lucru? Pentru simplu motiv ca dorim ca aceste initiative sa se dezvolte in toate ramurile medicinii si aici in Ploiesti, pentru ca intr-o zi si noi putem deveni pacienti.

Din anul 2019, Spital Lotus face parte din cel mai mare grup medical privat, MedLife – compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

 

Managementul Spitalului Lotus:

Director Medical: Iuri Munteanu

Program audiente: miercuri 10:00 – 12:00