Testare PCR SARS-COV-2

Recoltarea testului se efectueaza la SPITAL LOTUS, pe baza de programare prealabila.

Testul este efectuat in laboratoarele Medlife pentru depistarea virusului SARS COV 2 si utilizează tehnologia NAAT (nucleic acid amplification technology), respectiv reverse transcription real time PCR (RT-PCR). Acest test pune in evidenta prezenta ARN viral la nivelul nazofaringelui; cu alte cuvinte, atesta prezenta virusului.

Pregatire:
Probele recoltate sunt exsudat nazofaringian si faringian iar prelevarea trebuie facuta dupa ce au trecut cel putin 4 ore de la toaleta cavitatii bucale sau ingestia de alimente si lichide.

Pret si termen rezultate:
Termenul estimativ de eliberare a rezultatelor este de 2 zile lucratoare de la receptia probei in laborator. Costul unui test este de 340 lei.

Rezultatele pot fi accesate atat in limba romana cat si in limba engleza pe baza de cod proba (primit in ziua recoltarii) si CNP pe site-ul www.medlife.ro/rezultate-analize

Solicita o programare la numarul de telefon 0244.510.808.

Pentru a scurta timpul de asteptare si triaj puteti descarca si completa aici DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE pentru prevenirea si combaterea infectiilor cu CORONAVIRUS.

DESCARCA DECLARATIA