Spital Lotus - Ploiesti
Aducem îngrijire, speranţă şi excelenţă în sănătate!
0244 - 510 808

Spital Maternitate Scoala parintilor

                                                      In curand veti deveni parinti. Felicitari!

 

       Slava Domnului ca aveti noua luni pentru a pregati!  A fi parinte poate fi considerat o meserie care iti ocupa intreaga viata. Totusi, este o meserie pe care multi dintre noi o dorim fara sa punem conditii.


       Tocmai ati intrat in una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii. Lumea se schimba pentru voi, iar micutul pe care il asteptati devine fiinta cea mai importanta din Univers. Vreti ca in aceste luni sa vorbiti cu cineva despre starile prin care treceti, despre emotiile si gandurile specifice acestei perioade. Va doriti sa puteti discuta cu persoane care va inteleg: cu alti parinti care intampina emotii sau probleme asemanatoare si cu specialisti care sa va raspunda la toate intrebarile legate de cel mic si de venirea sa pe lume. Scoala Parintilor   a fost creata pentru a ajuta mamicile sa fie relaxate si linistite pe tot parcusul sarcinii si  totodata, pentru a-i ajuta pe tatici sa fie suficient de pregatiti pentru a acorda tot suportul necesar prospetei mamici si al bebelusului.

 

La ce sa te astepti in cadrul acestor cursuri?

 

 

  

 


         Informatiile despre  nasterea prin cezariana iti sunt utile si va ajuta sa va informati si sa va pregatiti  pentru procedurile medicale prin care veti trece si cum se face recuperarea. Cum ar fi sa stii metodele prin care ai putea sa eviti o recuperare greoaie dupa operatie? Cum ar fi daca ai reusi sa ai lapte imediat dupa operatie astfel incat sa iti poti alapta imediat bebelusul?

         Marea majoritate dintre noi am auzit ca laptele de mama este cea mai buna hrana pentru bebelusii nostri. Cele mai multe mamici isi doresc sa alapteze, insa este foarte adevarat ca desi alaptarea e un proces natural, el nu e intotdeauna usor de la inceput.

Cursurile noastre au ca scop este acela de a oferi mamicilor cunostinte si încredere pentru a alapta cu succes.


        Sa ingrijesti bebelusul nou-nascut este de asemeni, cel mai simplu, dar si cel mai complicat lucru pe care l-ai facut
 in viata. Aceasta fiinta unica iti spune ce doreste prin limbajul propriu-plansul. Dar este total dependenta de tine si de partenerul tau pentru orice. Este cea mai grozava experienta, dar si recompensata cu iubire!Descopera-ti acum instinctele care te vor ajuta cu pasi simpli sa ai un bebe sanatos, sa aveti o relatie constructiva, dezvoltandu-va atasamentul in fiecare zi!

 

       Cursul pentru scoala parintiilor in cadrul SPITALULUI LOTUS  consta in 3 sedinte la care sunt invitati si specialisti. In cazul in care tatal parcurge cursul de puericultura (ingrijirea copilului) va beneficia de  atestatul cu care poate obtine inca 10 zile libere de la angajator.

 

AGENDA DE CURS  

 

MODUL  I – SARCINA SI NASTERE

 

 

MODUL II - ALAPTAREA

 

 

MODULUL III - CURS PUERICULTURA

 

 

Pentru informatii si programari, ne puteti contacta la numarul de telefon:

0769.077.687 Alexandru Roxana

0730.580.799 Silvia Moise

 

© Spital Lotus 2019. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Aimee Advertising
Vizitaţi pagina noastră de Facebook: Spital Lotus pe Facebook