Spital Lotus - Ploiesti
Aici pentru tine!
Asistență medicală 24h/24, cu linii de
gardă pentru secțiile obstetrică-ginecologie,
neonatologie, A.T.I
0244 - 510 808
7 Rate Card Avantaj fara dobanda

Despre noi

Spital Lotus îşi dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie, în condiţii impecabile de siguranţă şi confort.

În beneficiul dumneavoastră aducem experienţa celor 8 ani pe piaţa serviciilor medicale private din România. Funcţionăm din 2004 (Radiology Serv şi General ClinMed), ne-am dezvoltat continuu în diverse puncte de lucru din Municipiul Ploieşti, prin investiţia în echipamente performante şi diversificarea serviciilor medicale oferite.

Aprecierea dumneavoastra, necesitatile pacientilor care ne-au trecut pragul, dorinta de dezvoltare au condus in 2012 la construirea unui nou edificiu care reprezinta un centru modern, civilizat, cald si primitor unde puteti gasi o gama larga de servicii medicale si o maternitate.

Luptăm pentru o lume medicală mai sigură şi primitoare. Noi vedem rezolvări sigure în locul obstacolelor şi credem într-un sistem de sănătate corect şi eficient. Aici veţi găsi un echilibru între profesionalismul personalului şi serviciile medicale prestate, toate acestea ducând la satisfacerea şi rezolvarea problemelor de sănătate.

Grija şi atenţia noastră sunt printre cele mai importante şi definitorii caracteristici ale profilului spitalului nostru. Ne-am propus să asigurăm calitatea şi siguranţa actului medical, iar obiectivul nostru este să îmbunătăţim viaţa fiecărui pacient care ne trece pragul.

Lotus s-a nascut din dorinta de evolutie, din nevoia de a aduce un plus in sistemul medical ca si in intreaga noastra societate respectul fata de om si de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre noi.

Observam permanent nevoile pacientului, analizam , empatizam cu pacientii nostri si apoi actionam, in primul rand in interesul lor! Par cuvinte mari, dar de ce credeti ca facem acest lucru? Pentru simplu motiv ca dorim ca aceste initiative sa se dezvolte in toate ramurile medicinii si aici in Ploiesti, pentru ca intr-o zi si noi putem deveni pacienti.

© Spital Lotus 2013. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Aimee Advertising
Vizitaţi pagina noastră de Facebook: Spital Lotus pe Facebook